InformationDF-programmet

DF-programmet från The Royal Kerckhaert Horseshoe Company, utvecklades speciellt för att dra fördel av de nya avancerade tillverkningstekniker som uppfunnits och utvecklats av familjen Kerckhaert. Framstegen satte återigen The Royal Kerckhaert Horseshoe Company före andra hästskotillverkare. Innovationer så som de patenterade Radiuskapporna, nya falsdesigner inom DF-programmet, plus nya koncept så som Grand Prix Hinds och DF Special, ger naturligtvis hovslagare möjlighet att sko med en högre standard med Kerckhaert hästskor. DF-programet har utökats för att möta specifika krav från hovslagare som t ex skoning av islandshästar och hästar med längre och smalare fötter. Utvecklingen var så avancerad att många registrerade design och patent togs ut för att skydda utvecklingen från The Royal Kerckhaert Horseshoe Company.

DF – fram och bak, en standardsko med radiuskappa, sidokappa bak

DF Special – fram och bak, en sko som inte är lika rund i formen som DF, tåkappa bak

ST Special – bak, standardsko med utanpåliggande tåkappa.

DF Quarter – fram, rundad sko som förenklar överrullning med utanpåliggande quarter sidokappor

SPO – fram och bak, en ponnysko. Finns både med utanpåliggande sido-och tåkappa bak

DF Grand Prix – bak, en sko med bredare ytterskänkel

DF Quarter Motion – fram, en quarter sko med fasad tå och förenklad överrullning

Steel Comfort – fram, Slät överrullnings sko

Alu Comfort – fram, slät överrullnings sko i Aluminium


SN-programmet

SN-programmet från The Royal Kerckhaert Horseshoe Company innehåller en grupp av hästskor som medverkat till att bygga upp familjens rykte i tillverkningen av de bästa skorna på marknaden. Trots att hovslagarnas skor har varierande stilar i olika länder, är SN-skon perfekt för deras behov. Det var stålets överlägsna kvalitet tillsammans med den fantastiska Kerckhaert formen som gjorde skon lätt att forma och passa och därför valet hos professionella hovslagare världen över. Detaljerna, positionen, grovleken och sömhålens vinkel hos den patenterade Olympic Clips, bidrog alla till The Royal Kerckhaert Horseshoe Companys överlägsna design.

SN – fram och bak, slät lättformad sko med dragen tåkappa fram, dragna sidokappor bak

ST – fram och bak, klassisk lättformad rundad sko med dragen tåkappa fram och bak

SSP – fram och bak, en slät lättformad sko utan kappor

WH – fram och bak, en arbetshästsko för de stora hovarna med dragen tåkappa fram och bak


Classic-programmet

Classic-programmet visar hur The Royal Kerckhaert Horseshoe Company möter hovslagares krav världen över. Classic Star konkav sektion är populär i de flesta engelsktalande länder och är en etablerad tradition och stil gällande skoning av hästar. Ännu en gång inför Kerckhaerts nyheter till nuvarande design av konkava skor med introduktionen av de nya Classic Konkav skorna med Radius kappor, bakkappa och omgjord bredd av tå- och traktsektionen. The Classic Sport är en nyhet i programmet med borrade och gängade 3/8 broddhål, perfekta för den morderna sporthästen. De nya Classic Roller & Fastbreak med den senaste halvrunda sektionen kan anpassas till de moderna stilarna, genom att öka överrullningen och som många hovslagare väljer att följa. Tillverkning av konkava skor är en mycket svår process. Den mest avancerade konstruktionen utvecklad och byggd av Kerckhaert, försäkrar att kvaliteten på Royal Kerckhaert Horseshoe Company är den bästa.

Classic Star – fram och bak, en falsad sko som ger bra grepp med utanpåliggande sidokappa bak

Classic Roller – fram och bak, underlättar överrullning med utanpåliggande sidokappa bak

Classic Roller Fast Break – fram, en sko med en något rundare form och en mer tvär tå än Classic Roller utan kappa

Classic Roller Quarter - en optimal över rullnings sko med utanpåliggande quarterkappor

Classic Roller Quarter Fast Break – fram, en rundare form och med en mer tvär tå än Classic Roller Quarter


Century-programmet

Century-programmet är ett unikt koncept utvecklat av The Royal Kerckhaert Horseshoe Company. Century designen är så populär att Kerckhaerts har kunnat anpassa skon för många olika hästar världen över. Vid hjärtat av skon ligger en design som möter alla krav från professionella hovslagare. Century ger fördelarna från en konkav sko med täckning och grövre sömhåls position från en 3/4 falsad sko. Century Support är en smart designad hästsko som ger stöd åt hoven vid trakten och förbättrar överrullningen. Samtidigt ger den hovslagaren fördelar med att vara både konkav och 3/4 falsad. Century Support har en bredare tå för ökat slitage och bredare trakter för större täckning och stöd. Sidorna behåller den normala bredden med mindre vikt och för att göra skon enklare att forma. 

Den nya Aluminium Century Support finns nu tillgänglig med samma design av bredare tår och trakter, vilket är idealiskt för den moderna sporthästen som tävlar på högsta nivå. Från A-Klass till Century Big Foot, The Royal Kerckhaert Horseshoe Company tillhandahåller varje häst med den perfekta skon.

Century Big Foot – fram och bak, en arbetshästsko som är falsad för bra grepp, dragna sidokappor bak

Century Support – fram och bak, falsad sko för bra grepp, bredare tå och trakter med utanpåliggande sidokappor bak

A-Class – fram och bak, en sko med smal fals för bra grepp med utanpåliggande tå/eller sidokappor bak

Alu Century Support – fram och bak, Racing sko i aluminium med bredare skänklar, förstärkt med stålskena i tån för att minska slitaget. Utanpåliggande sidokappor fram och bak


Triumph-programmet

 Triumph-programmet visar The Royal Kerckhaert Horseshoe Companys unika mångsidighet. Det nya sänsmidda Triumph programmet, tillgängligt i både stål och aluminium har blivit en succé världen över. Sänksmides processen har anpassats av Kerckhaert för att maximera designen som ses i Triumph-programmet idag. Kerckhaert har löst problemen som andra skotillverkare har upplevt. Triumph-programmet av stål är så form- och arbetsbara att de är ett sant nöje att passa. Den förbättrade nivån gör dem till en dröm att spika på. Aluminium Triumph gör det möjligt för den moderna sporthästen att prestera till fullo och samtidigt behålla hoven i perfekt hälsa. Triumph-programmet växer snabbt för att anpassas till de olika kraven från hovslagare värden över tillsammans med introduktionen av EU-stilarna. Aluminium Triumph egg bar visar att The Royal Kerckhaert Horseshoe Company tillhandahåller en rad av skor för alla typer av skoning.

Steel Triump EU – fram och bak, djup fals för grepp, extra traktstöd, fasade trakter. Utanpåliggande sidokappor bak

Alu Triumph – fram, racingsko i aluminium, förstärkt med stålskena i tån för att minska slitaget och öka greppet. Utan kappa, med quarter sidokappor eller kilformad

Alu Triumph Eggbar – fram, ringsko i aluminium, förstärkt med infälld stålskena i tån för att minska slitaget.


Steel Race-programmet

Steel Race-programmet är det mest spännande tillskottet hos The Royal Kerckhaert Horseshoe Companys rad av skor. Kraven på stålskor växer från ägare, tränare, ryttare och hovslagare. Detta förbättrar prestandan hos hästar som tävlar i olika lopp runt om i världen. För att förbättra kapaciteten byter nu många till Kerckhaert hästskor. Introduktionen av den finaste sänksmides teknologin finns tillgänglig hos Kerckhaert. Detta resulterar i den nya skon som finns i Steel Race-programmet den är mer avancerad både i design och kvalitet, än någon annan sko på marknaden idag. De nya skorna har inte bara ett vackert utförande, fräscha och skarpa kanter för grepp, utan har också slipade kanter för en perfekt passform. För dessa lätta skor är kvaliteten på stålet extremt viktig. Kerckhaert kräver alltid att den högsta kvaliteten av stål används. Detta gör skon enkel att arbeta med, ger bättre hållbarhet och vrider sig inte lika lätt på hoven. För bättre prestanda kan du lita på The Royal Kerckhaert Horseshoe Company.

Legend Flat – fram, travsko med utanpåliggande tåkappa (finns bak med 6 hål)

Legend Rim – bak, travsko helfasad med utanpåliggande tåkappa

Legend Halvrund – fram, travsko som underlättar överrullning med utanpåliggande tåkappa

Halv Swedge – bak, travsko, falsad insida och tå för bättre grepp, halvrunde utsida med utanpåliggande sidokappor

Full Swedge – bak, travsko, helfasad med grepp och utanpåliggande tåkappa

Steel Kings DR – fram och bak, falsad träningssko för unghästar, finns med antingen tå eller sidokappor bak

Steel Kingsplate Extra Sound – fram och bak, falsad, finns med antingen tå eller sidokappor bak

TNT – fram, travsko utan kappa med fals för söm, utan kappa

TDR – fram, travsko med falsad insida och tå för bättre grepp, halvrund utsida med fals för söm, utan kappa


Pride-programmet

”Slide with pride”; Glid med Stil, när du väljer The Royal Kerckhaert Horseshoe Company. I ett försök att ge varje enskild sport en högpresterande hästsko, har Kerckhaert utvecklat en ny rad av Sliding Skor specifikt för Western Ryttaren. Det nya Pride-programmet försäkrar högsta standard, inte bara i design men också i den färdiga skon. Detta maximerar prestandan på skon och hästen. Stor vikt har lagts på sömhålen för den perfekta passformen, reducera grepp och förbättra den viktiga glidfaktorn av skon. För varje hästlik disciplin kan du lita på att The Royal Kerckhaert Horseshoe Company ger dig svaret.

Pride EU – bak, glidsko där stor vikt lagts på söm hålen för att uppnå den perfekta passformen

Pride EU Tapered – bak, som Pride EU men som ger mer stöd i tån och avsmalnar mot trakterna


Meister-programmet

Meister-programmet demonstrerar The Royal Kerckhaert Horseshoe Company när de är som bäst. Genom nya tillverknings tekniker kunde Kerckhaerts producera ett nytt hög-kvalitetsprogram för hästskor, Meister. Efter sammarbete med hovslagare förstod Kerckhaerts hur de skulle förbättra skorna som användes av professionella hovslagare. Detta ledde till nya innovationer inom design, vilket möjliggjorde att hästar kunde skos enligt kraven från hovslagare, ägare och ryttare. 

Meisterskorna inkluderar det nya stödkonceptet, där skorna är bredare vid tån för bättre slitagetålighet. Den är också bredare vid traktarmen för större täckning samt stöd. Branscherna behåller den normal bredden för viktminskning och för att göra skon enkel att forma. Meister-programmet fortsätter att utvecklas med introduktion av den nya Meister Roller, som har den unika halvrunda sektionen samt en ny kapposition. Allt designat av Kerckhaert för att förenkla och förbättra skoning. Det nya Meister-programmet reducerade tiden och hovslagare kunde tillbringa mindre tid och möda till att sko med den höga standarden de själva hade satt. Samarbetet mellan hovslagare och The Royal Kerckhaert Horseshoe Company är en stor succé!

 

Alu Race-programmet

Alu Outerrim – fram och bak, racingsko för trav och galopp, ytterfals högre än innerfals, tågrepp samma höjd som ytterfals för maximalt grepp med utanpåliggande tåkappa

Alu Kings Fast Break ES – fram, racingsko för galopp, falsad, tvär tå med sidokappor

Alu Record – fram, travsko 4 mm tjock, lite barfotaeffekt utan kappa

Alu Legend Flat – fram, lätt, slät travsko med utanpåliggande tåkappa (finns bak med 6 hål)

Alu Kingsplate Extra Sound – fram och bak, falsad racingsko, ytter- och innerfals har samma höjd, finns med antingen tå eller sidokappor bak

Alu Kingsplate Degree – fram och bak, falsad, kilad greppsko med infälld stålskena i tån för bättre grepp och minskat slitage med utanpåliggande tåkappa

Kingsplate ES Blue Bond – fram och bak, skon är täckt med ett stöt absorberande material på hovsidan, speciellt värdefullt för unghästar som växer med utanpåliggande tåkappa


Specialskor

Greppsko Concave – fram och bak, slitstark falssko finns med tå- eller sidokappor fram, sidokappor bak